'

Magyar Borok Bálja 2017

Magyar Borok Bálja 2017

2017. február 25-én 12. alkalommal rendezzük meg a magyar borok és gasztronómia leggrandiózusabb eseményét, a Magyar Borok Bálját.

A HELYSZÍN
A Magyar Borok Bálját 2017. február 25-én a Corinthia Hotel Budapestben, az ország egyik legnagyobb és legszebb báltermében tartják.

A TÁRSASÁG
A meghívók már úton vannak a hazai üzleti, kulturális és diplomáciai élet szerencsés szereplőinek, akárcsak a borszakma legkiválóbb alakjainak.

A GASZTRONÓMIA
Ahogy minden évben, 2017-ben is az ország aktuális legjobb borai kapnak lehetőséget, hogy a Magyar Borok Bálja borsorát adják. A hét pincészet az ország hat különböző borvidékét mutatja be egy-egy kiváló boron keresztül. A menüsor összeállításában három étterem – köztük egy Michelin-csillagos – valamint egy cukrászda működnek közre.
Részletek: http://borbal.hu/menu-es-borsor

A PROGRAM
A vendégeket a Junior Prima díjas televíziós műsorvezető ÖRDÖG NÓRA kíséri majd végig az estén házigazdaként. Közreműködésével, a vacsora elfogyasztása után a TÁNCMŰVÉSZETI FŐISKOLA hallgatóinak nyitótáncával kezdődik el igazán a báli hangulat. Az est folyamán fellép a Virtuózok komolyzenei tehetségkutató műsorban közönségdíjat nyert KISS ZOLTÁN ifjú hegedűművész; NYÁRI KÁROLY Lyra-díjas jazz-zongorista, énekes, dalszerző és előadóművész, valamint a NYÁRI LÁNYOK, Edit és Alíz. Az est legfényesebb csillagának személyét, azaz a sztárfellépő nevét egyelőre nem hozzák nyilvánosságra a szervezők, annyit azonban elárultak, hogy a hajnalig tartó tánchoz a tavaly is nagy sikert aratott NIGHT CRUISERS BAND adja majd a zenét.
Részletek: http://borbal.hu/program

JEGYEK
A rendezvényre ezúttal is négy különböző árkategóriában lehet jegyet váltani.
Részletek: http://borbal.hu/jegyvasarlas

Forrás:  www.facebook.com/events/335078370197220/